Close

3 september, 2007

Torsby igen

Nu är jag nere i Torsby igen å snurrar runt i den härliga skidtunneln! Och det har jag gjort ända sen i fredags då vi i A-laget och U-laget anlände från Östersund.
Kände mig seg å sliten innan jag kom hit, och med den känslan är det inte roligt att starta ett läger på. Men efter ett antal varv här nere i tunneln så börjar det faktiskt kännas mycket bättre! Så nu är det full fart som gäller.

En orsak till att man känner sig piggare är kanske vetskapen om att på onsdag morgon så flyger jag vidare till Italienska Toblach för att fortsätta lägret där nere. Och det ska bli riktigt härligt! Att få komma ner till ett varmare klimat, och att få köra hårdträning där nere i den fantastiska naturen och terrängen känns verkligen som en motivations höjare, nu när isbjörnar börjar flyga i luften här hemma.

Så återkommer med mer info från Toblach senare!

Träna på! / Emil